Velká kuchařka světových kuchyní
recepty od nejlepších šéfkuchařů s vinným párováním

52 nejlepších šéfkuchařů Česka představuje své recepty v kompletních tříchodových menu. V jejich životopisech se dozvíme také to, která světová kuchyně je v jejich práci  nejvíce inspiruje a mnoho dalšího. Vedle tradičních českých receptů, řazených do středoevropské kuchyně, najdeme recepty s postupy kuchyně kreolské, asijské,  blízkovýchodní, skandinávské, středomořské, francouzské a kuchyně amerického steakhouse. Ke každému pokrmu zpracovali vybraní šéfkuchaři detailní recept se všemi  potřebnými ingrediencemi. Své pokrmy šéfkuchaři pro čtenáře také sami ve svých kuchyních uvařili a pro inspiraci o výsledné podobě servírovali. Vše jsme věrně zachytili na  celostránkových fotografiích vedle receptů. Jedinečnost knihy podtrhuje vinné párování známého a zkušeného enologa Hynka Vicha, který na míru receptům a chutím osobně  vybral ideální víno. V potaz bral jak výslednou chuť pokrmu, tak náklady na jednotlivé suroviny. V harmonii jsou ve výsledku chutě, ale i cenová hladina prezentovaných pokrmů  a vybraných vín. Další z podmínek byla také dostupnost vybraných vín. I to se podařilo panu Vichovi splnit a všechna vína v knize jsou aktuálně dostupná u obchodníků. V  kuchařce na čtenáře čeká více než 400 stran inspirace, celostránkových fotografií od profesionálních fotografů a zajímavé čtení, které jinde nenajdou.

Tištěná verze
Cena 490,- Kč
Cena celkem s DPH 0 %
(Cena celkem bez DPH 490 Kč)
Počet: Ks